Retourbeleid

Ondanks het feit dat wij uw bestelling met uiterste zorgvuldigheid behandelen kan het toch gebeuren dat u uw bestelling wilt annuleren/retourneren.

Annuleren:

*U heeft een bestelling geplaatst maar wilt er toch van afzien ?


Stuurt u ons dan een mail via het contactformulier. U ontvangt van ons zsm een mail met bevestiging dat wij uw bestelling hebben geannuleerd.

 

*U heeft een bestelling al betaald maar nog geen track & trace mail gehad?

Handel dan als boven staand. Wij zullen u dan ook een mail sturen dat wij de bestelling annuleren en u uw betaling zo spoedig mogelijk doch binnen uiterlijk 30 dagen terugstorten.

*Heeft u al een track & trace mail gehad?

Dan kunt u er vanuit gaan dat uw betaling in goede orde is ontvangen, uw bestelling is in gepakt en aangeboden bij Postnl. Op dat moment kunnen wij helaas de bestelling niet meer annuleren.

U kunt zich dan wel beroepen op het herroepingsrecht (zie hieronder). De kosten voor het terugzenden van een (gedeeltelijke) bestelling zijn voor uw eigen rekening. Deze bedragen minimaal € 6,95 voor zendingen binnen Nederland. (dit zijn standaard kosten van Postnl die u ook zou moeten betalen als u zelf een pakket verstuurd.)
 

Het herroepingsrecht:

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u het product in bezit heeft gekregen.

 

Hoe te handelen: 

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail te sturen via het contactformulier  met daarin de vermelding  “aanvraag retour”.

U bent zéf verantwoordelijk voor het terugsturen van uw (gedeeltelijke) bestelling. U kunt dat zelf regelen online óf PostNL afgiftepunt. Gelieve dit aan ons te melden met het t&t nummer.

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvangt u de betaling van de bestelling, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 30 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug.


U draagt zelf de kosten voor de retourzending.( € 6,95)

 

Klachtenafhandeling

Heeft u  toch een klacht of opmerking laat het ons weten! U kunt deze mailen, of u kunt ons bellen. Graag zoeken  wij met u naar een oplossing/ antwoord, en zullen we trachten eea zo snel mogelijk oplossen.

Mocht u het dan toch eventueel nodig vinden, dan kunt u  ook  via dit platform een geschil aanmelden: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

(wij zijn verplicht u te wijzen op het bestaan van dit platform, maar graag lossen wij dit samen (sneller) op)